DEMANA VISITA:
                                                                          CAT  ESP
     
      Tel. 666 200 843
      Email. rosa@rosablanco.com

Sóc amant de les teràpies manuals i n'he provades moltes. He de dir que el Shiatsu és una de les meves preferides, molt per sobre del massatge convencional, pel que té de precís i d'eficaç. El dia que em faig un shiatsu, dormo com un bebè. També he provat el Kobido i constato que és un massatge de luxe, gairebé una meditació...

M. M., escriptora


He tingut la sort de conèixer la Rosa, el Shiatsu i el Kobido, gràcies a una targeta regal que em van fer aquest passat Nadal. Un trio al qual m'hi he enganxat.
La Rosa té unes mans delicades, subtils i espectaculars, que gairebé es converteixen en part del teu cos.Després d'una sessió de Shiatsu et sens com alliberat i com si flotessis.El Kobido, que a més de rejovenir-te la pell i l'aspecte de la cara, és una experiència molt especial. Ben bé com si hi hagués una connexió cos, ment, emoció i ànima.
Si en teniu l'oportunitat, feu la prova, perquè us agradarà, i molt!

G.S.V.,consultora especialitzada en Marketing i Comunicació
Profesora Universitària i Escoles NegocVaig conèixer el Shiatsu de les mans de la Rosa, i no és poc! Té unes mans privilegiades! Personalment, l'he incorporat a la meva vida: em treu el dolor i em dóna energia.
Mai m'hagués pensat que els resultats del Kobido fossin tan espectaculars, tant que he deixat les visites a l'esteticienne...i a més el considero un complement del Shiatsu a nivell d'energia.

T.P.C., comercial

 


Des de fa anys que patia mal d’esquena. Després de provar diverses metodologies esportives i massatges fisioterapèutics durant molt de temps i que no solucionaven el meu problema, vaig recórrer a la Rosa Blanco. Amb el Shiatsu he assolit els millors resultats! Inicialment fou una autèntica revolució pel meu cos. Ara no puc prescindir-ne. El Shiatsu ha aconseguit no sols frenar, sinó prevenir els mals d’esquena. A més, la relaxació que dóna equilibra el meu estat psíquic. Ho aconsello a tothom. Serà una impactant descoberta per tots aquells-es que el desconeguin.

N.C, artista.Tinc 50 anys, conec el Shiatsu des dels 26 i el vaig incorporar regularment a la meva vida com a tractament terapèutic des del 2000. Pateixo una malaltia crònica de tipus autoimmune i pels anys d’experiència amb el shiatsu puc afirmar-ne els beneficis: millora l’estat mental, psicològic i físic de la persona, alleuja el dolor, facilita la connexió positiva i conscient amb el cos i reactiva l’energia vital. Ho recomano sense objeccions per a recuperar i mantenir la salut.

I.P., arxivera

 


Jo sempre tenia problemes d´esquena i cervicals que la fisioterapia tradicional no em solucionava. Rera una lumbàlgia molt aguda vaig recorrer al Shiatsu. Aquesta terapia a banda de treure’m el dolor, va millorar el meu estat general solucionant altres disfuncions com ara el restrenyiment o els mals de cap.

M.B., advocada


"La meva experiència del Kobido amb la Rosa, a més a més dels efectes evidents sobre la pell de la cara i l'expressió, són d'una relaxació profunda durant les sessions, uns estats a vegades difícils de descriure, però que fan que cada vegada esperi amb il.lusió el dia de la nostra trobada."

T.G., metgessa homeòpata

 

"Aviat farà 10 anys que rebo teràpia de Shiatsu. Ha estat un encert perquè m'ha ajudat físicament i mental a gaudir de la vida.
Per la feina que faig es “carrega” la musculatura cervical però també la de la cintura. Sovint els maldecaps de feina fan baixar el to energètic Llavors, l'anar regularment a les sessions de shiatsu ha previngut el meu cos, tant física com mental, enfortint-me com a persona.
Darrerament, els minuts de Kobido han ajudat a distendre la musculatura de la cara.

A.F.T., professor universitariKobido: "La sensació que tinc és de molt benestar: percebo que hi ha molta entrega en cada moviment que fa la Rosa. És una sensació que va més enllà del cos.
Quan acaba la sessió és com si em despertés d'una anestèsia"

E.L.C., logopedaTenia molta curiositat per experimentar aquest tipus de massatge El Kobido. Durant la sessió, vaig sentir com petites i constants gotes d’aigua lliscaven pel meu rostre, eren els dits en moviment... una sensació de benestar i plaer molt especial .La millora és inmediata. Vaig veure el meu rostre viu, alegre i brillant.

T.G.R., treballadora Social al Serveis de Persones amb Discapacitat Psíquica i les seves famílies.
No hi ha paraules per explicar la sensació que vaig tenir la primera vegada que la Rosa em va fer Shiatsu. Només puc dir que vaig saber que a partir d’aquell moment el camí cap el meu benestar havia d’anar acompanyat d’aquesta teràpia.
Tan sols notar l’olor de la sala ja em feia sentir que havia arribat a casa.

E.L.C., LogopedaEl Shiatsu mobilitza el cos, del cap fins als peus. Reequilibra i relaxa de manera duradora. És agradable quan estàs bé i provoca canvis eficaços quan hi ha algun problema.
El Kobido és també molt relaxant i efectiu per treballar la musculatura de la cara, però és més local.

R.B., JubiladaRealment estic meravellada. De tant en tant em faig algun regal per a mi , algun massatge relaxant… però haig de dir que el relax i la sensació de no estar físicament sobre la llitera en una sessió de KOBIDO és fantàstic. Sols començar ja ve la llum passant per tot tipus de colors.
Bé, haig de dir que un cop finalitzat costa un munt aixecar-se, ja que estàs molt a gust, no vols que s'acabi i els resultats de tonificació són visibles al moment.
Durant tota la sessió les mans de la Rosa segur que estan dirigides pels seus àngels de la guarda. La seva energia interna es comunica amb la meva , això fa que perdis la noció del que està succeint i entres en un estat de relaxació profunda.
En definitiva. Super recomanable.

M.B., Infermera