DEMANA VISITA:
                                                                          CAT  ESP
     
      Tel. 666 200 843
      Email. rosa@rosablanco.com

          SHIATSU
 PREGUNTES FREQÜENTS         

 

El Shiatsu és un tractament terapèutic basat en l’aplicació de pressions digitals sobre el cos. Pressionant amb els dits polzes i les palmes de les mans sobre determinats punts es poden alleugerir tensions, disminuir el dolor i contribuir al manteniment o millora de la salut. Al mateix temps, el Shiatsu ajuda a activar la capacitat d’autocuració de l’organisme.

De forma inconscient, quan patim rigidesa o dolor en alguna part del cos, instintivament acaronem la zona o hi apliquem pressió amb les mans… La tècnica del Shiatu sistematitza amb rigor científic aquest instint i el converteix en un tractament efectiu.

Si toquem un múscul en bon estat, no produeix sensacions anormals, però si està tens o fatigat, provoca dolor. Per mitjà del massatge millora la circulació, se segreguen endorfines (hormones del plaer) i s’equilibra el metabolisme. Com a resultat, el múscul afectat es restableix.

El Shiatsu està especialment indicat a persones que pateixen desequilibris del sistema nerviós: estrès, ansietat, insomni, etc. Així mateix, és recomanable per a problemes estructurals a les cervicals, lumbars, ciàtica i tota mena de dolor (contractures, migranyes…).

En dones embarassades, el Shiatsu és un bon recurs durant l’embaràs i el postpart: flexibilitza la zona lumbar i millora la circulació.