DEMANA VISITA:
                                                                          CAT  ESP
     
      Tel. 666 200 843
      Email. rosa@rosablanco.com

           ROSA BLANCO

 

La meva trajectòria professional ha estat guiada pel meu interès en la salut i el benestar de les persones.

Aquesta vocació em va dirigir des de ben aviat cap a la medicina de tradició oriental, amb el seu saber mil·lenari.

Va ser a través de la pràctica de tai-txi, que se’m va desvetllar una nova consciència corporal, amb una percepció més fina i profunda de les relacions cos-ment.

 

La visió integradora que té la medicina tradicional xinesa em va seduir, perquè contempla la persona com una unitat de cos, ment i emocions. Així doncs, vaig començar a estudiar aquesta tradició, per completar la meva formació acadèmica anterior.

El descobriment del Shiatsu, fa més de divuit anys, va ser amor a primera vista. Em va fascinar el seu potencial curatiu i vaig decidir aprendre’n la tècnica i perfeccionar-la amb una formació continuada. Bona part d’aquesta formació l’he realitzada a l’Escola de Shiatsu Barcelona, l'única escola de Shiatsu reconeguda per Japan Shiatsu College.

Les teràpies que ofereixo combinen, doncs, coneixements antics i actuals, tradició i sinergia. A través de les meves mans, connecto amb la persona que tinc al davant i puc ajudar-la a millorar la seva salut i a adquirir més consciència del seu cos.

M’agrada contribuir amb els meus coneixements, cuinats amb anys d’experiència i bons resultats, a ajudar les persones que tenen ganes de viure amb més salut i vitalitat a assolir aquesta capacitat de curació, amb una bona connexió interna i alliberant els bloquejos per gaudir de cada instant.