DEMANA VISITA:
                                                                          CAT  ESP
     
      Tel. 666 200 843
      Email. rosa@rosablanco.com

          KOBIDO
 PREGUNTES FREQÜENTS         Què és el Kobido?

L’anomenen lífting facial sense cirurgia. A través de la correcta manipulació de la pell és possible mantenir l’aparença juvenil del rostre. És, per tant, un dels millors mètodes per a la cura facial no invasiva.


Com es realitza?


Les mans i els dits són les úniques eines. Segons el tractament, s’utilitzen olis essencials per a una millor manipulació, amb efecte terapèutic.


Amb quina freqüència són recomanables els massatges?


Si es desitja un efecte de lífting són recomanables entre 6 i 10 sessions en un període de dos mesos. Després, s’aconsella realitzar una sessió mensual de manteniment.


Quan es noten els efectes del massatge?

Des de la primera sessió augmenten el col·lagen i l’elastina, i s’assoleix una pell serena i brillant, en un rostre que transmet frescor i lluminositat.


És dolorós, aquest massatge?

Al contrari, es tracta d’un massatge molt delicat, estimulant i d’aplicació subtil, ràpida i molt rítmica.


El Kobido substitueix al lífting facial?

Són tractaments diferents. Però el massatge facial Kobido és 100% natural. Es realitza treballant la musculatura subcutània de la pell per tal d’estimular el sistema nerviós i equilibrar el flux d’energia del rostre.


Quina durada té una sessió?

Entre 50 minuts i 75 minuts, segons el tractament triat.


Qui pot rebre Kobido?

Tothom, dones i homes. En menors de 30 anys manté el to muscular; a partir dels 40, augmenta el metabolisme cel·lular, que s’enlenteix amb l’edat. Passats els 50, ajuda a redefinir els contorns de la cara.