DEMANA VISITA:
                                                                          CAT  ESP
     
      Tel. 666 200 843
      Email. rosa@rosablanco.com

          KOBIDO
 PREGUNTES FREQÜENTS         El concepte de bellesa és, per a la tradició japonesa, l’equilibri entre els plànols físic, espiritual i psicològic. Quan aquests tres aspectes estan en harmonia, la bellesa arriba de forma natural.

El Kobido, o massatge facial japonès, és una experiència sensitiva. És delicat, estimulant i d’aplicació subtil i rítmica. Aquest tractament de rejoveniment facial de gran abast aporta bellesa, salut i lluminositat al rostre. Així mateix, proporciona una profunda sensació de benestar general. El Kobido és un dels millors mètodes per a la cura facial no invasiva, combinant tècniques de massatge facial, drenatge limfàtic i Shiatsu, tractades totes elles des de la tradició mèdica i el pensament oriental.

La medicina tradicional xinesa, el Chi Kung, la Fitoteràpia, la Moxibustió i l’Acupuntura, juntament amb l’Anmo (“fer massatge”, en xinès), formen la tècnica holística del Kobido.

Respecte el seu nom: Ko significa antic, bi bellesa i do camí, per tant, Kobido és «l’antic camí de la bellesa».En què consisteix?

El Kobido permet rejovenir i reparar el teixit facial, prevenir l’impacte del procés d’envelliment, alliberant l’energia i la tensió bloquejades als músculs facials i del coll. Amb un tacte ràpid i rítmic, s’estimula el sistema nerviós, es millora la circulació de la sang i el flux limfàtic, es consoliden i tonifiquen els músculs i també s’equilibra el flux energètic a la cara.

Aquestes tècniques terapèutiques estimulen els nervis facials i les cèl·lules de la pell. En conseqüència, s’aconsegueix un gran benefici general en els teixits, augmentant la circulació sanguínia i l’oxigenació de la pell, millorant la distribució de nutrients i eliminant les toxines i les impureses cutànies.

Tot això es percep des de la primera sessió.