DEMANA VISITA:
                                                                          CAT  ESP
     
      Tel. 666 200 843
      Email. rosa@rosablanco.com

          KOBIDO
HISTÒRIA
 PREGUNTES FREQÜENTS         Una mica d´història.


Segons la tradició japonesa, la bellesa és un reflex de l’equilibri entre ment, cos i esperit, i això es reflecteix al rostre. Per aquest motiu, el Kobido es defineix amb un doble objectiu: saludable i estètic.

En els seus orígens, l’Anmo (en xinès, “friccionar” i “empènyer”) tenia com a objectiu mantenir o restablir el flux d’energia vital o Qi per tot el cos, a través dels meridians, que són com rius que el recorren transportant l’energia vital. Aquest equilibri evita l’aparició de la malaltia.

Al segle xiv, els coneixements de la medicina xinesa van arribar al Japó, on van adaptar-los a la seva pròpia tradició. Explica la història que els guerrers Samurai utilitzaven el massatge facial japonès per calmar la ment i potenciar la seva força interior.

L’any 1472, l’emperadriu japonesa va fer-se ressò dels beneficis del Kobido, i va incloure aquest tractament en el seu ritual de bellesa. A partir d’aleshores va convertir-se en un privilegi de la família imperial nipona, passant de generació en generació.

En efecte, el Kobido va estar reservat durant segles per a una elit. Per la seva sofisticació, delicadesa i sorprenent efecte rejovenidor, aquest massatge facial estava a l’abast de pocs. És per això que resulta un privilegi que hagi arribat fins a nosaltres, oferint-nos tots els seus beneficis.