DEMANA VISITA:
                                                                          CAT  ESP
     
      Tel. 666 200 843
      Email. rosa@rosablanco.com

HINAISHIN-HO

El mètode japonès Hinaishin-ho va ser creat pel Dr. Kobei Akebane i és una eina terapèutica molt efectiva per al tractament del dolor, amb un efecte analgèsic i antiinflamatori.
La tècnica del Hinaishin-ho consisteix en la punció d’agulles petites, de forma intradèrmica, sense sobrepassar mai les capes de la pell. Aquesta punció es realitza a determinats punts del cos amb la finalitat de posar remei a una patologia.
La seva aplicació més coneguda és sobre els punts dolorosos a la palpació o punts d’acupuntura. L’agulla es deixa fixa i es protegeix amb un esparadrap durant 3-7 dies.REIKI


El Reiki fou concebut originalment como un mètode terapèutic per a ús a les clíniques especialitzades del Japó.
Es tracta d’una pràctica curativa, senzilla però efectiva, que actua sobre l’energia vital del cos. Donat que produeix un estat de relaxació profunda, afavoreix el benestar físic, mental i emocional. Per aquest motiu, el Reiki resulta eficaç per al tractament de diversos problemes de salut.
Rei significa "universal" i fa referència a l’essència energètica còsmica que envolta tot el que existeix. Ki és l’energia vital que flueix a tots els organismes i els manté vius. L’energia Reiki és, per tant, una trobada d’ambdues energies: la universal i la nostra energia física. Des d’aquesta vessant espiritual, l’energia Reiki és un corrent d’amor, harmonia i salut provinent de l’univers.TERMITERAPIA


Aquesta teràpia es basa en l’aplicació de calor per mitjà d’un senzill aparell anomenat reionki, que conté herbes medicinals.
La Termiterapia (també anomenada Ito-Thermie) neix el 1929, després d’anys de recerca per part del doctor, psiquiatre i acupuntor japonès, Kin-Itsu Ito. Integra els principis de la moxibustió, el shiatsu, l’aromateràpia, el massatge i l’acupuntura, reforçant el poder terapèutic de cada una d’aquestes tècniques.
La síntesi d’aquests tractaments genera una sinergia de gran poder terapèutic. Vegeu alguns dels efectes beneficiosos de la Termiterapia:
• Actua sobre punts concrets per tal d’harmonitzar l’energia del cos, tal com fa l’acupuntura.
• Millora la circulació sanguínia i limfàtica, com succeeix al massatge.
• Es realitza mitjançant pressions que recorren els canals energètics del cos, igual que al shiatsu.
• Aplica calor derivat de la combustió de plantes medicinals (artemisa, sobretot) sobre la pell, com a la moxibustió.
• Té un efecte relaxant sobre la ment similar al de l’aromateràpia.